Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megérett a meggy

Megérett a meggy

Kedvenceink II.

Stoya

2016. szeptember 07. - Julianna Harmat

 

 Folytatom kedvenc pornószínésznőim boncolgatását. Az előző bejegyzést az alábbi linken találjátok, ha a gyönyörűséges Faye Reagan-ról lemaradtatok volna: Kedvenc pornószínésznőim I.

 Stoya-val személyesen is volt szerencsém találkozni, ugyanis ő Amanda Palmer legjobb barátnője. Olyannyira, hogy még Budapestre is elkísérte Amandát a turnéján és együtt ringatta formás kis csípőjét a közönséggel az A38-on. Ja és Amanda Palmernek nem mellesleg Neil Gaiman a férje, akit gondolom senkinek sem kell bemutatnom (Coraline, Csillagpor stb..). Na de vissza Stoya-hoz:

 Stoya 1986-ban született Jessica Stojadinovic néven. Hangzatos szláv nevét és hófehér bőrét szerb anyjától örökölte. Kislány korában táncos szeretett volna lenni, amely álma valamelyest telesült is, hiszen dolgozott go-go táncosként. Emellett több diplomás és az egyik legértelmesebb pornószínésznőnek tartják. Tanult Delaware-ben és Philadelphia-ban is. Majd, mint mindenki, aki sztár akar lenni, Los Angelesbe költözött. 

  Modellkedni kezdett egy barátja felkérésére és egyhamar az alt-porn világában találta magát. Egy "alt" (alternatív) magazin promotálása céljából vállalta első soft pornó jelenetét. Innentől nem volt visszaút, de karrierje során végig próbált hű maradni a dolog "alt" mivoltához és kiélni benne fétisét: a szadomazót. Mint sokan mások, ő is leszbikus jelenetekkel kezdve, majd csak később bólintott rá a férfi színészekre. Ezután leszerződött a Digital Playgroundhoz és ontotta magából  díjesővel jutalmazott filmeket.

  Mellette írt és ír a a Vice-nak, a The New York Times-nak, az Esquire-nak és saját rovata van a The Verge-ben. Valamint ruhákat tervez és készít, amiket filmjeiben és a díjátadókon hord. 

   Magánélete legfontosabb állomásai Marilyn Masnonnal való kapcsolata, majd James Deen pornósztárral való románca, akiket csak úgy emlegettek, mint a pornóipar Angelina Jolie-ja és Brad Pitt-je. 

   A stúdiók rendszeresen próbálták rávenni egy mellnagyobbító plasztikai műtétre, amit ő szerencsére minduntalan visszautasított. Emellett allergiás a fogamzásgátlóra, ezért karrierje alatt háromszor volt abortusza. Ezek a fenti traumák és konfliktusok vezettek oda, hogy a pornóipar feminista harcosává vált, amiről rendszeresen blogol és ad interjúkat a legnevesebb magazinoknak. Egy ilyen alkalommal számolt be arról is, hogy párja, James Deen szakításuk után megerőszakolta és megalázta. Rengeteg támadás érte, miszerint egy pornószínésznőt nem lehet megerőszakolni... Ezután nyolc másik pornószínésznő vallott James Deen ellen, akivel azóta a stúdiók felbontották a szerződésüket és a szakma kiközösítette.

Na és ezek után jöjjenek a képek!  

 

 

  

  

 

 

 

Tartsatok velem legközelebb is, amikor egy jóval vadabb és kebelben dúsabb csajszit teszek terítékre! 

 

 

Én ismét Juli voltam. Jóéjszakát! 

A bejegyzés trackback címe:

https://megerettameggy.blog.hu/api/trackback/id/tr7111683061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daró 2016.09.11. 09:10:15

Szerintem a legszebb ma Ő a húspiacon. Kár hogy gusztustalanul is tolja :-)

Melee 2016.09.11. 09:48:17

Amanda Palmer Neil Gaiman felesége.
süti beállítások módosítása