Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megérett a meggy

Megérett a meggy

Kedvenceink I.

Faye Reagan

2016. szeptember 02. - Julianna Harmat

 

Faye Reagan (eredeti nevén Faye Jillian Henning)) 1988-ban született Nashville-ben. Gyerekkorában Las Vegasba költözött a családjával, majd 19 évesen pornószínésznő lett. 2007-ben állt először kemerák elé és egyhamar hírnévre tett szert a vörös fürtjeivel keretezett, szeplős és oly ártatlannak tűnő arcával, na és persze a hatalmas kebleivel. Hamar kivívta a szakma elismerését tehetségével és kitartásával, ami ebben a szakmában nevetségesen hangozhat, de már az első filmjében (The Gauntlet 3) bevállalt öt aktust és mindet egy nap alatt forgatta le. Jelölték is érte a "Legjobb orális szex" és a "Legjobb gruppen szex" díjára az AVN felnőttfilm fesztiválon.

   2008-ban az American Apparel egyik reklámarca lett és "hírolvasó" lett egy felnőtteknek szóló hírmműsorban, az Adult Video News-ban. 2009-ben hozzáment kollégájához Dane Cross pornószínészhez. Az internet roskadásig tele van pornófilmjeivel, de a szolidabb oldalát is többször megmutatta és számtalan magazinnak levetkőzött. Egy ideje könyv és blogírással is foglalkozik, valamint szex tehetségkutatók zsűriszékéből adja át tudását az ifjaknak. Érdekessége, hogy karrierje alatt anált egyszer sem vállalt.

És akkor innentől beszéljenek a képek magukért (mivel nő vagyok, nézzétek el nekem, hogy nem a legvadabb képeit válogattam ide be):


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Következő bejegyzéseimben sorra veszem korunk kedvenc pornószunészőit és azon színésznőit, modelljeit, hírességeit, akik előszeretettel válnak meg ruháiktól, akár a filmvásznon, magazinban vagy akárhol máshol. Ha nem akarsz róluk lemaradni, akkor kövesd blogomat. A hozzászólásokban lent pedig várom a kommenteket, 
megjegyzéseket.

 

 

 

 

 

 

Én Juli voltam. Jóéjszakát!

A bejegyzés trackback címe:

https://megerettameggy.blog.hu/api/trackback/id/tr911671890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ciccmen úr (törölt) 2016.09.05. 10:16:58

Már kezdtem mérges lenni aztán az utolsó három képnél megnyugodtam! :)

belaxcomp 2016.09.05. 10:43:42

Pár éve bevállalta már az anált, elég gugliba rákeresni. ;)

eq2 2016.09.05. 14:57:18

@belaxcomp: Az ugy szokott lenni hogy konkretan erre megy ki a jatek. Addig mondd nemet amig a kiado eleget nem kinal. Vagy pl Devon aki a palyaja lezarasakent vallalta be. Majd persze ujrakezdte de ilyen a pornos elet.

Euscorpius Hungaricus 2016.09.05. 16:17:04

Pornós vagy se... nekem iszonyatosan bejön. Minden porcikája. A pöttyeiért meg egyenesen megőrülök. És plusz pont, hogy nincs tetoválás.

Julianna Harmat 2016.09.05. 18:34:49

@Euscorpius Hungaricus: Hasonló okokból szeretem szeretem én is :)

Vaszilics Fedor Emánuel 2016.09.05. 19:31:58

Nekem ugyan a szőke bombázók az eseteim, de ez sem véletlenül vitte ilyen sokra!
süti beállítások módosítása